onze mini-GVR

Al 8! Benieuwd of er in de toekomst nog meer ‘brigtjes’ zullen verschijnen van mijn gastblogger hier, en of ik het dan ga kunnen laten om te verbeteren 🙂

Lina, jou 8 jaar geleden op de wereld zetten was geen cadeau, maar al wat er na kwam ging zó makkelijk!

Ik denk echt dat jij een beetje DNA van Daniel hebt gekrabd, dan een beetje van dat van mij, dat je de beste bouwstenen hebt uitgezocht, er je eigen sausje hebt overgegoten en dat je geworden bent wie je bent – de allerbeste versie van jezelf, een betere versie dan Daniel en ik kunnen zijn. Op heel veel vlakken kan ik niet aan jou tippen, want het lieflijke, charmante, sterke dametje dat je nu al bent, dat ben ik nooit geweest.

Zo lief, en schrander, met bakken fantasie waarvan ik hoop dat ze nooit verloren gaat. Jij kan alles aan, en alles lijkt makkelijk voor jou. Toen je er als kleine peuter een zusje bij kreeg was jij vanaf dag één de beste zus die Maja ooit kon hebben. Nul jaloezie, integendeel, als geen ander kan jij Maja met engelengeduld jouw wereld laten zien (en ok, heel af en toe komt daar eens wat duw-en trekwerk bij te kijken, je bent dan tóch mijn dochter 😉 ).

Wij bewonderen jou elke dag Lina, blijf wie je bent! Gelukkige verjaardag!

4 Antwoorden op “onze mini-GVR”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.